De Maxi Cosi Tobi stoel is een kinderstoeltje voor in de auto dat online verkrijgbaar is. Het Maxi Cosi Tobi autostoeltje is naar voren gericht wanneer het bevestigd wordt op de autostoel. Zo is je kindje beter in de gaten te houden en is je kindje mede daardoor ook veiliger. Het stoeltje zelf is 44,50 cm in breedte en zeer stevig gebouwd. Verder is de Maxi Cosi Tobi goedgekeurd volgens alle regels die het internationale ECE label hanteert qua veiligheidsnormen.

Wanneer wordt een Maxi Cosi Tobi gebruikt?

Volgens de ANWB is het voor alle kinderen die onder de 1,35 m lang zijn verplicht om in de auto een kinderstoeltje te gebruiken. Dit is een vuistregel die aan te raden is, maar er zijn ook gevallen waarbij dit uitgezonderd wordt. Dit autostoeltje is te gebruiken voor kinderen tussen de 9 maanden en 3,5 jaar oud en die tussen de 9 en 18 kilo wegen. Het stoeltje is hiervoor prima geschikt doordat het stevig is gebouwd. Het stoeltje gaat dan ook zeer lang mee.

Hoe bevestig ik een Maxi Cosi Tobi?

De Maxi Cosi Tobi is zeer makkelijk vast te zetten aan je autostoel. Dit wordt namelijk gedaan door het stoeltje met de autogordel en de gordelontspanner vast te zetten. Dit zorgt er natuurlijk voor dat zowel het stoeltje als je kindje goed vastzitten. Het stoeltje staat stevig op de achterbank en je kindje zit veilig en beschermd. Wanneer je ervoor kiest om dit autostoeltje uit te bereiden met bijvoorbeeld een zonneklep, kun je ervan op aan dat deze net zo gemakkelijk te installeren is.

Maxi Cosi Tobi kopen

De Maxi Tobi Cosi stoel kan je kopen via de officiƫle website. Op de website zelf kan je eventueel een artikel lezen waarin de Maxi Cosi Tobi wordt vergeleken met een ruim aanbod van andere aanbieders van autostoeltjes. Hier wordt duidelijk gemaakt waar Maxi Cosi Tobi in verschilt ten opzichte van andere autostoeltjes. Het gordelsysteem blijkt namelijk veel makkelijker te zijn dan bij andere aanbieders, doordat het om een zeer simpel kliksysteem gaat van de gordel. Dit autostoeltje past verder in (bijna) elk automodel, wat natuurlijk ook minder zorgen overlaat. Zoals eerder besproken is de Maxi Cosi Tobi beoordeeld volgens het internationale ECE label. Behalve dit, zit ook het unieke Site Impact Protection System en het AirProtect erbij. Dit zijn systemen ontwikkeld door de productent zelf om extra bescherming mee te geven bij kleine botsingen vanaf de zijkant.