Je hebt net je kleine mannetje verteld dat er een zusje voor hem aankomt over ongeveer een halfjaar. Zelf wordt hij bijna drie en je wil graag een origineel cadeautje voor hem verzinnen. Hij heeft altijd een fascinatie voor auto’s en eigenlijk wil je daar iets mee doen. Er zijn een aantal redenen om een retro loopauto te nemen.

Retro loopauto als Ferrari voor je zoontje

Toen jullie laatst samen een vader-zoon-momentje hadden in het park deden jullie een spelletje. Wie de meeste rode auto’s kon spotten. De kleine man won natuurlijk, en je had hem een ijsje beloofd als hij er meer dan tien kon aanwijzen. Je zag de glinstering in zijn ogen toen je het spelletje voorstelde en zei telkens dat hij wel graag in zo’n rode retro auto wilde zitten. Daar kan wat aan gedaan worden: niet in een rode retro auto, maar op een rode retro loopauto! Het is bijna niet in te denken hoe blij hij daarmee zou zijn. Zijn eigen Ferrari.

Verfijning van de motoriek

Door een retro loopauto voor je kleintje aan te schaffen, is niet alleen zijn blije gezichtje de reden om het te doen. Ook zijn motoriek zou  erdoor beter worden. Hij leert beter hoe zijn benen bewegen en hij leert hoe ‘sturen’ consequenties heeft voor welke kant de loopauto uitgaat. Op die manier wordt ook inzicht vergroot: als je naar rechts stuurt, gaat de retro loopauto naar rechts, en als je naar links stuurt, gaat de retro loopauto naar links. Een makkelijke manier om inzicht te vergroten, en ook nog een fashionable item!

Weerbestendig en super stoer

De retro loopauto is door de extra laag die erop zit weerbestendig en er komen niet snel krassen op. Natuurlijk ziet de retro loopauto er ook erg schattig (en stiekem nogal stoer) uit. Vaders (en waarschijnlijk ook moeders) zullen er jaloers op worden. Niet alleen de kleine man (of vrouw natuurlijk), maar ook de ouders zullen blij zijn met de nieuwe wagen!

Zet ‘m maar in de garage, dan maken jullie samen een ritje. Paps met de Ferrari, en zoon met zijn eigen kleine retro loopauto. Dezelfde dag in hetzelfde park, maar nu met alle meisjes en vrouwen achter je aan… hoe lief?!