Paraplus met logo worden steeds populairder als relatiegeschenk en promotiemateriaal. Dit is ook niet gek als je nagaat dat het bijna 150 dagen per jaar regent. Of je nu van je auto naar het werk moet lopen, even een snelle boodschap wil doen of de kinderen van school op moet halen, een paraplu kan de redder in nood zijn op dit soort regenachtige dagen. Paraplus met logo zijn dan ook een uitgelezen manier voor bedrijven en evenementen om reclame te maken. Om hier zeker van te zijn, wil je natuurlijk wel een goede paraplu als basis hebben. Om er voor te zorgen dat je een goede kijk hebt op het aanbod, hebben wij een lijstje gemaakt met de meest gekozen paraplus met logo.

 

Paraplus met logo

 

Handmatige paraplus met logo

Dit is de klassieker. Als mensen aan een paraplu moeten denken, komen ze vaak met dit model. De handmatige paraplu heeft een groot oppervlakte waardoor je goed droog blijft, het is zelfs groot genoeg om twee mensen knusjes droog te houden.
Met het bekende kliksysteem kan je de paraplu in en uitklappen. Vaak zit er een gebogen uiteinde aan om het vasthouden en ophangen makkelijker te maken.
Deze paraplus met logo worden vaak op de zijkant van top bedrukt. Hierdoor is het logo goed zichtbaar voor anderen zodra je voor de regen schuilt.