April doet wat ‘ie wil. En daar is niks aan gelogen. Nu is het schitterend weer en kun je in je t-shirt buiten lopen, morgen kan de regen met bakken uit de lucht komen. Het kan allemaal tijdens het voorjaar in Nederland. Om te laten zien dat jij als bedrijf verder kijkt dan alleen in je kantoortuin laat je een paraplu bedrukken voor je zakenrelaties. Zo komen ze weer droog over naar hun auto na een gesprek op jouw kantoor. En ze maken ondertussen ook nog reclame voor jouw bedrijf. Want je laat de paraplu bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam en website. Da’s logisch.

Een paraplu bedrukken is slim

Een paraplu bedrukken is marketingtechnisch hartstikke slim. Je geeft dan namelijk een gebruiksvoorwerp als relatiegeschenk waar mensen echt gebruik van zullen maken. De paraplu zal waarschijnlijk in de auto blijven liggen tot je zakenrelaties weer door de regen moeten. En dan komt jouw paraplu weer te voorschijn. Een paraplu bedrukken is dus heel erg slim. Mensen zullen automatisch terug denken aan het gesprek dat ze met jou gevoerd hebben, of de order die je voor ze hebt uitgevoerd. Ook zien andere, potentiële, klanten misschien net op het juiste moment jouw naam voorbij komen. Een paraplu bedrukken: meer is er soms niet voor nodig om klanten binnen te halen.

Een paraplu bedrukken voor je vrijwilligers

Veel sportvereniging leunen enorm op de vrijwilligers die altijd klaar staan om hand- en spandiensten te verlenen. Deze vrijwilligers mogen af en toe best even in het zonnetje, of uit de regen, gezet worden. Laat een paraplu bedrukken met het logo van de sportvereniging en je vrijwilligers staan droog langs de lijn.

Een paraplu bedrukken als herinnering

Wanneer je met een groep een leuke dag of misschien zelfs vakantie hebt gehad, is het altijd leuk om een blijvende herinnering mee naar huis te kunnen nemen. Een paraplu bedrukken is hier prima voor geschikt. Natuurlijk zijn er foto’s en filmpjes gemaakt. Natuurlijk heb je nog dágen spierpijn van het lachen en natuurlijk houden jullie onderling goed contact. Toch is een tastbaar aandenken altijd extra leuk. Helemaal als je er ook nog iets aan hebt. Door een paraplu te laten bedrukken laat je goed zien dat jullie bij elkaar horen. Je kunt de paraplu van te voren laten bedrukken, maar je kunt ook leuke foto’s verzamelen en deze op de paraplu laten drukken. Zo krijgt iedere deelnemer nog een cadeautje in de brievenbus.