Laptoptassen, wie heeft er nooit voor zo’n rek gestaan. Ze zijn allemaal best mooi en hartstikke handig, maar welke kies je nou precies? Natuurlijk kies je alleen tussen de laptoptassen die om jouw laptop passen. Want te klein of te groot heeft geen zin. Dan kun je net zo goed een boodschappentas kiezen. En dat is nou weer net geen gezicht. Zeker niet als je de laptop voor je werk mee moet nemen naar klanten en potentiële klanten.

Laptoptassen voor mannen en vrouwen

Als man stel je toch andere eisen aan laptoptassen dan als vrouw. Laten we daar eerlijk over zijn. Als man heb je geen kleine vakjes nodig voor lippenstift, zakdoekjes, tampons, noem maar op. Wanneer een man laptoptassen uit zoekt, zal hij vooral kijken naar functionaliteit. Past de laptop? Check. Passen de kabels en de muis? Check. Kan mijn broodtrommel er eventueel bij? Check. Voor mannen is het uitzoeken van laptoptassen toch net weer even anders dan voor vrouwen. Bij vrouwen komt er wat meer bij kijken. Natuurlijk is het dan ook van belang dat de laptop in de tas past en dat alle attributen er bij kunnen. Maar een vrouw kijkt toch stiekem ook vooral naar of een tas mooi is en bij jas/handtas/schoenen past.
Laptoptassen

Laptoptassen voor op je werk

Wanneer je als werkgever verwacht dat je personeel met de laptop op pad gaat, zul je er voor moeten zorgen dat alle laptops veilig vervoerd kunnen worden. Want zó in de achterbak van de auto is natuurlijk geen optie. Je zult moeten zorgen voor laptoptassen. Je kunt dan kiezen voor gewone rugzakken waar een laptop in past, of je pakt het wat professioneler aan. Wanneer je laptoptassen uitdeelt voor het werk, kun je deze natuurlijk laten personaliseren of voorzien van een logo en de bedrijfsnaam.

Laptoptassen voor privégebruik

In de meeste huishoudens is wel een laptop aanwezig. Soms zelfs meerdere. En tablets en alle elektronische snufjes die je maar kunt bedenken. In veel tassen voor laptops kun je daarom veel meer meenemen dan alleen je laptop. Vaak is er een apart vak voor de tablet en een zijvakje voor de muis, USB-stick en bekabeling. Ook aan de oplader voor de tablet en je mobiel is gedacht. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een tas voor. Zo neem je je spullen veilig mee en weet je zo goed als zeker dat ze niet zullen beschadigen tijdens het vervoer.