Een huis verkopen zonder makelaar kan enorme voordelen opleveren. Je bepaalt alles zelf en kunt op die manier het verkopen van je huis gemakkelijk inplannen in je (drukke) schema. Een huis verkopen zonder makelaar kan je ook extra stress opleveren. Juist omdat je álles zelf moet regelen in de weinige vrije tijd die je hebt. Er is voor allebei de manieren wat te zeggen. Toch is er ook nog een derde manier. Lees daar hieronder meer over.

Een huis verkopen zonder makelaar geeft vrijheid

Je bepaalt, wanneer je je huis verkopen gaat zonder makelaar, lekker alles zelf. Jij bepaalt de vraagprijs. Jij bepaalt wat er in de omschrijving komt. En jij bepaalt op welke uren je bezichtigingen wilt hebben. Je bepaalt zelf dat je muur niet even overgeschilderd hoeft te worden en ook je hond mag lekker in z’n mand blijven liggen. Geen gedoe met mensen in strakke pakken die jouw huis beoordelen. Het grote voordeel van een huis verkopen zonder makelaar is natuurlijk wel dat je de courtage (makelaarskosten) uitspaart. Maar of dat opweegt tegen al het werk dat je moet doen kun je je afvragen.

Een huis verkopen zonder makelaar geeft stress

Wanneer je je huis wilt verkopen zonder inmenging van een makelaar moet je je wel wat dingen realiseren. Je zult zelf alle foto’s en beschrijvingen moeten maken. Je zult zelf advertenties moeten plaatsen op strategische plekken. En je zult zelf de bezichtigingen en onderhandelingen moeten doen. Je huis verkopen zonder makelaar is meer werk dan je zou denken. Je realiseert je dan ineens dat een makelaar echt wel waar voor zijn of haar geld is. Maar het kan ook écht anders.

Een huis verkopen zonder makelaar binnen de ring van Amsterdam

Wanneer je een huis wilt verkopen binnen de ring van Amsterdam is er nog een andere optie. Een huis verkopen zonder makelaar én zonder dat je er zelf heel veel werk van hebt. Natuurlijk wil je dat het huis er netjes uit ziet. Maar het rondom nog even opnieuw in de verf zetten is echt niet nodig. De mensen van C111 laten je graag ervaren hoe een huis verkopen zonder makelaar ook kan. Geen stress, geen gedoe. Wel garanties. Een huis verkopen zonder makelaar kan echt zo gemakkelijk zijn binnen de ring van Amsterdam. Zelfs bij achterstallig onderhoud of wanneer je er voor kiest om het huis te verkopen en daarna terug te huren zijn de mogelijkheden enorm. Laat je gewoon eens (vrijblijvend natuurlijk) informeren.