Na weer een week hard werken bedenk je je dat je je moeder al een hele tijd niet hebt gezien. Het is weekend en je hebt zin in een dagje quality time. Je besluit haar morgen mee te nemen naar de wellness, waar ze altijd zo erg van geniet. Als jullie daar de volgende dag eenmaal zijn, wil je moeder graag in de hottub. De afwisseling tussen verkoelende buitenlucht en warm water is goed voor je bloedsomloop, zegt ze. En ze heeft nog gelijk ook, wat heerlijk.

Breng de hottub thuis

Het is belachelijk dat je die hottub maar eens per jaar gebruikt omdat dat de frequentie is waarmee je met je moeder naar de sauna gaat. Dit moet vaker kunnen gebeuren, en je besluit eens op internet te kijken wat er mogelijk is. Al snel vind je jacuzzi’s en hottubs die je voor eigen gebruik kunt bestellen. Wat zou dat mooi staan in de tuin.

Overgevlogen vanuit Finland

Het zijn me een mensen, die Finnen. Het is daar koud, maar ze houden zich warm met de hottub. Het is ontstaan door de warmwater bronnen te gebruiken die ze in Scandinavië veel hebben. Om de hottub voor iedereen toegankelijk te maken, worden ze tegenwoordig overal ter wereld warm gehouden met een houtkachel. Op die manier hoef je niet helemaal naar Scandinavië (of de sauna) om ervan te genieten. Dat kan ook bij u thuis.

Romantische avond of familiebijeenkomst

Een hottub kan natuurlijk romantische sferen creëren. Als je er een thuis hebt staan kun je na een week hard werken ook in je eigen buitenbad stappen, in plaats van ervoor te moeten reizen naar een oord waar ze er een hebben staan. Als je partner erbij komt om er samen van te genieten, er een kaarsje en een fles wijn bij komt te staan, heb je de avond van je leven.

Het kan natuurlijk ook heel gezellig zijn om met je familie gebruik te maken van de hottub. Het staat leuk, je zet hem zo aan. Iedereen in zwempak en zet de bubbels van de hottub maar aan! De beste gesprekken komen hieruit voort.

Als je op die manier fantaseert wordt het steeds levendiger in je hoofd, je hebt er zin in! Op internet bestel je er een, je hebt al helemaal in je hoofd bedacht waar -ie straks moet komen te staan. Over drie weken wordt hij geleverd, wat een cadeau!