Hartstikke leuk hoor, dat je de vrijheid hebt om zelf je energieleveranciers te kiezen. Maar er zijn zo veel energieleveranciers dat ik me goed kan voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dan? Hoe kies je dan uit al die energieleveranciers nou juist die ene die perfect bij jouw portemonnee past? Offertes opvragen? Getallen naast elkaar leggen? Avonden lang zitten studeren op de informatie die je op websites kunt vinden? Heel aantrekkelijk is dat allemaal niet. Je hebt vast wel wat leukers te doen. Gelukkig is er nu een manier om er snel en simpel achter te komen welk van al die energieleveranciers het best bij jou past.

Vind jouw energieleverancier tussen de energieleveranciers

Dat klinkt moeilijker dan het is. Je kunt, door op bovenstaande website je gegevens in te vullen, gemakkelijk een keuze maken uit alle energieleveranciers. De voor- en nadelen worden namelijk overzichtelijk op een rijtje gezet voor je. De keuze wordt dan wel erg makkelijk. De energieleveranciers die het best scoren voor jou en je portemonnee worden zo uitgelicht dat je er verder niet moeilijk over hoeft te doen. Je kijkt nog even goed naar de voorwaarden en maakt ter plekke de keuze of je wilt overstappen.

Switchen tussen energieleveranciers

Het wisselen tussen energieleveranciers kost geen moeite meer. Je hebt je gegevens al ingevuld op de site. Hieruit is een advies komen rollen. Met dat advies kun je doen wat je wilt. Vrijblijvend en gratis. Als je er voor kiest om te switchen tussen energieleveranciers wordt het je wel erg gemakkelijk gemaakt. Het enige dat je dan nog hoeft in te vullen zijn je actuele meterstanden. Deze zijn van belang voor de eindafrekening bij de ene en de start bij de andere energieleverancier. Zo weet je dat overstappen niet moeilijk hoeft te zijn.

Extra aanbiedingen

Wanneer je informatie vraagt via bovenstaande site, hou er dan rekening mee dat dat vooral om financiƫn gaat. De site gaat verder niet in op cashback acties en ook niet op cadeaus als bijvoorbeeld een slimme thermostaat of spaarlampen. Deze (aanvullende) informatie kun je prima bekijken op de site van de energieleverancier van jouw keuze. Misschien dat je er nog meer voordeel uit weet te slepen dan je al dacht. Het blijft altijd verstandig om je goed te laten informeren. De bedrijven hebben allemaal goed overzichtelijke websites die je kunt gebruiken om extra informatie in te winnen.